Helsingin Tehotorjunta Oy puh. 044-7098000 tai 0400-423820

Jyrsijöiden torjunta

Jyrsijöiden torjuntaa vuosikymmenten kokemuksella

Rotat ja hiiret jyrsivät pakkauksia aiheuttaen hävikkiä ja ylimääräisiä kustannuksia. Helsingin Tehotorjunnalla on pitkäaikainen kokemus jyrsijöistä ja niiden käyttäytymisestä.

Jyrsijätorjunnassa tehdään aluksi kartoitus ja torjuntasuunnitelma, jonka jälkeen ongelma ratkaistaan hallitusti ja kustannustehokkaasti, aina vuoden ympäri ehkäisten mahdollisia lisävahinkoja.

Rottien ja hiirien torjunnassa käytämme ei-kemiallisia torjuntamenetelmiä: sähköisiä Victor Pest -jyrsijäloukkuja, hiilidioksidilla toimivia Goodnature A24 -jyrsijäloukkuja sekä Ecorodent 9310 -syöttiasemia.

Myös rakennusten aukkopaikkojen verkottaminen on tehokas keino jyrsijäongelman ehkäisemiseksi. Kemiallisessa torjunnassa käytämme vain Tukesin (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) hyväksymiä torjunta-aineita, ns. biosidivalmisteita.

POWERIA TORJUNTAAN – VALITSE HELSINGIN TEHOTORJUNTA.

Jyrsijäloukkujen ja syöttiasemien myynti

Meidän kauttamme saat maailman johtavan jyrsijätorjuntalaitteiden valmistajan, Victor Pestin jyrsijäloukut, jotka tappavat rotat ja hiiret erittäin tehokkaasti ja nopeasti sähköiskulla. Suljetut loukut ovat helppo ja turvallinen tapa toimia joutumatta kosketuksiin jyrsijöiden kanssa. Led-valo ilmaisee, milloin loukku tulee tyhjentää. 

Myymme myös edistyksellistä Goodnature A24 -hiilidioksidiansaa, joka tappaa jopa 24 jyrsijää yhdellä kaasupatruunalla. Rotat ja hiiret kuolevat välittömästi niiden koskettaessa liipaisinta, joka laukaisee männän. Mekanismin lauettua mäntä vetäytyy automaattisesti alkuasentoon valmiiksi seuraavaa tappavaa iskua. Kestävä jyrsijäloukku soveltuu erinomaisesti pitkäkestoiseen ulkokäyttöön. Samalla syötillä jopa kuuden kuukauden toiminta-aika.

Meiltä myös Ecorodent 9310 -syöttiasemat, jotka sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön niiden kestäessä ankariakin sääolosuhteita. Soveltuu erityisesti rottien torjuntaan suuren sisäänkäyntiaukon ansiosta. Syöttiasema on varustettu erityisillä turvamekanismeilla suojaten jyrsijämyrkkyä siten, että lemmikkieläimet tai lapset eivät joudu kosketuksiin myrkyn kanssa.

Kysy lisää 044 709 8000Victor Pest sähköinen jyrsijäansa

Hinta 85,00 € (alv 0%)
Hinta 105,40 € (alv 24%)

Good Nature A24 hiilidioksidiansa

Hinta 319 € (alv 0%)
Hinta 395,56 € (alv 24%)

Ecorodent 9310 syöttiasema

Hinta 7,50 € (alv 0%)
Hinta 9,30 € (alv 24%)