Helsingin Tehotorjunta Oy puh. 044-7098000 tai 0400-423820

Yritys

Kokonaisvaltaista tuhoeläinten torjuntaa

vuosikymmenten kokemuksella

Helsingin Tehotorjunta Oy on yksi Suomen kokeneimmasta tuholaistorjunta-alan yrityksistä, jonka perustajan, Jouko Kauppisen, ura torjuntatöissä alkoi jo vuonna 1967. Nykyään alan edelläkävijäyritys toimii toisessa polvessa, vuonna 1995 yrityksessä aloittaneen Kalevi Kauppisen johdolla.

Palvelemme yksityisasiakkaita ja yrityksiä

Helsingin Tehotorjunta tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua tuhohyönteisten, jyrsijöiden ja haittalintujen torjuntaan avaimet käteen -periaatteella. Palvelemme yksityisasiakkaita asuinkiinteistöissä, yrityksiä liikekiinteistöissä, julkisissa rakennuksissa sekä puu-, metalli-, rakennus- ja elintarviketeollisuudessa.

Eroon haittaeläimistä

Vuosikymmenten kokemus, osaaminen ja ongelmanratkaisukyky yhdistettynä nykyaikaisilla torjuntamenetelmillä tekevät Helsingin Tehotorjunnasta poikkeuksellisen vahvan toimijan, jonka palveluihin ja ammattitaitoon voit luottaa. Poistamme haittaeläinongelmat tehokkaasti ja turvallisesti.

Palvelut tilaustöinä tai sopimuspohjaisesti

Helsingin Tehotorjunnan palvelut saat niin tilaustöinä kuin sopimuspohjaisesti tarpeidesi mukaan. Tilaustöissä nopea reagointi ja hyvä tavoitettavuus takaavat palvelun laadun. Sopimuspohjainen, ympärivuotinen tuholaistorjunta on paras ja kustannustehokkain ratkaisu ongelmien hallitsemiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi.

Turvallisuutta ja ympäristöä kunnioittaen

Ammattitaitoisella henkilöstöllämme on tuholaistorjuntatutkinto, työturvallisuuskortti ja hygieniapassi. Tuholaistorjunnassa käytämme ei-kemiallisia torjuntamenetelmiä kuten tappavia loukkuja ja sähköansoja, jotka ovat erityisesti ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja. Torjunta-aineiden käytössä huolehdimme aineiden oikeasta määrästä ja laadusta, mikä takaa kotieläinten ja ihmisten turvallisuuden.

POWERIA TORJUNTAAN – VALITSE HELSINGIN TEHOTORJUNTA.